Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a kapcsolatos irányelvek értelmében.
Továbbá elfogadja a weboldal:
Általános Szerződési Feltételeit 
és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.

Óceánkék egyedi mintás nyakörv

Termék mérete
Termék szélessége
5.500 Ft
Menny.:db
Designer nyakörv különböző méretekben

Paraméterek

Nyakörv méret
XS 23 - 28 cm
S 28 - 35 cm
M 35 - 45 cm
L 45 - 62 cm

Leírás

Nagyon szeretjük a finom és szép anyagokat. Csak is kiváló minőségű anyagok felhasználásával készítjük el nyakörveinket és más kiegészítőinket, amelyek maradandóak és minőségben a felső kategóriát képviselik.
A designer anyagok kiválasztása az egyik legfontosabb feladat, hiszen ekkor látjuk meg a fantáziát az egyes daraokban. Ekkor dől el, hogy milyen stílusban és hogyan tudjuk felhasználni a kiválasztott mintát.

A nyakörvek készítése kézzel történik, így gondoskodva arról, hogy az anyag megfelelő minőségben kerüljön felhasználásra és varrásról-varrásra ellenőrizve legyen minden részletében.
Mikor készítjük a kiegészítőinket már arra gondolunk, hogy egy boldog kutyus fogja hordani őket, akivel a büszke gazdája hatalmas sétákra mehet. Ez a boldogság inspirál minket arra, hogy minden egyes megrendelt terméket egyedileg készítsünk el a vásárló gazdik számára. Ezért van lehetőséged a vásárlás véglegesítése során megjegyzést írni nekünk, amelyben leírhatod, hogy milyen kutyusnak szánod a termékeket és ha tudod a méreteit is (pl: nyaki körméret), akkor írd meg nekünk azt is és biztosan a kutyusodra tökéletes terméket készíthetünk.

Termékinformáció:

Egyedi, kézzel készített designer nyakörv.

A nyakörvet megvásárolhatjátok 2 cm-es, illetve 2,5 cm-es szélességben. Kérlek, a legördülő cellánál válaszd ki a számodra legjobban tetszőt..

A képen egy 2,5 cm széles pamut anyaggal bevont nyakörv látható. 

Az egyes darabok mintázata a szabástól függően eltérhet.